Vastgoed

Om precies te weten wat u nodig heeft en wat u van ons mag verwachten, hebben wij het “Regie & Realisatie Model” ontwikkeld. Hieruit zijn vier pijlers voor uw Vastgoedbeheer gekomen.

  1. Strategie & Beleid
  2. Projectmanagement & Vastgoedbeheer
  3. Duurzaamheid & Energie
  4. Data & Advies

Dit is een model waarmee uw ambities glashelder in beeld gebracht worden en de vele aspecten waarmee u in het beheer te maken heeft met elkaar in verbinding worden gebracht, zo krijgt u advies dat past.

Als onderdeel van onze ondersteuning kunnen wij u ook “beheer op afstand” bieden. Wij zetten uw bezit in ons beheerpakket. U kunt alles op elk tijdstip raadplegen en behoudt de regie. Wij zorgen er voor dat de data altijd klopt.( Uiteraard bent u zelf eigenaar van deze data) Als u dat wilt kunnen we zelfs het onderhoud voor u in de markt zetten, bestekken schrijven en het werk begeleiden.

Inspectrum is specialist in het beheer van vastgoed en ondersteunt al jaren vastgoedbeheerders bij de realisatie van het beleid en de ambities. Wij doen dat met advies, inspecties en zelfs met “beheer op afstand”. Of het nu gaat over het gemeentehuis een multicultureel centrum of een sportpark, Inspectrum beschikt over de juiste kennis en ervaring om u te ondersteunen.

Advies en informatie waar u iets aan heeft!

Resultaat staat bij ons voorop. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. We zorgen dan ook altijd voor praktische, bruikbare adviezen en informatie waarmee u uw doelstellingen (en meer dan dat) kunt halen. Opgeleverd zoals u dat wilt. Helder en transparant.
Waar mogelijk maken wij slimme combinaties. We graven ons in en zoeken naar de vraag achter de vraag en kijken dus verder dan de opdracht. We gaan graag voor een relatie op de lange termijn, daarom zijn onze oplossingen nooit standaard.

Wij zijn in staat om plannen te vertalen naar zowel bestuurlijk als operationeel niveau. Daarmee helpen wij organisaties de communicatie tussen de verschillende lagen te verbeteren. Van een geaggregeerde managementsamenvatting tot een zeer gedetailleerde onderhoudsplanning bij Inspectrum krijgt u wat u nodig hebt om succesvol te zijn.

Strategie en Beleid

Projectmanagement & Vastgoedbeheer

Duurzaam & Energie

Data en Advies

Ik heb een andere vraag