Header

Infrastructuur

Met de modernste technologie gaan wij dagelijks voor onze opdrachtgevers op pad om infrastructurele werken in kaart te brengen. Weginventarisaties en weginspecties zijn een belangrijk onderdeel van ons werk.

Kiest u voor Inspectrum, dan kiest u voor kwaliteit. Met de nauwgezette data die wij aanleveren bent u in staat uw strategische beleids- en operationele beheerplannen goed te onderbouwen. Wij werken onder meer voor gemeenten, provincies, waterschappen, rijkswaterstaat, de ANWB en diverse adviesbureaus.

Gemeente Overbetuwe

Rudi Muller

Realistische plannen, precies afgestemd op de situatie hier in de gemeente

Het is de manier van werken van Inspectrum bij het opstellen van de plannen die Rudi Muller aanspreekt. “Je merkt aan alles dat ze weten waar ze het over hebben. Daarbij denken ze vanuit onze situatie en niet vanuit een ivoren toren ergens ver weg. Ze begrijpen ook dat wij in principe altijd meer willen dan dat er financieel kan. Daar handelen ze naar en dus rollen er realistische plannen uit, precies afgestemd op de situatie hier in de gemeente.”

Inspectrum Nieuws 14

Gemeente Beuningen

Robin Ariaans

Inspectrum heeft kennis van zaken en medewerkers stellen zich pro-actief op

Robin Arians ziet het werk niet los van de personen. “Voor mij is erg bepalend met wie ik moet werken. In het geval van Inspectrum was dat in veel gevallen Martijn Buitenhuis. Een man die bij uitstek geknipt is voor dit werk. Zeer deskundig en prettig in de omgang. Dat is ook wat waard.”

Inspectrum Nieuws 14

Gemeente Leusden

Erik den Hertog

Inspecties en advies gaan hand in hand

Inspectrum inspecteerde in het voorjaar in opdracht van Leusden alle verhardingen in de gemeente. In juni werd het resultaat tot tevredenheid opgeleverd, al was er wel sprake van enige vertraging. Erik den Hertog: “De communicatie tussen Inspectrum en Oranjewoud liet soms te wensen over. Inspectrum kon daar vrij weinig aan doen, maar daardoor heeft het ons wel meer tijd gekost dan we hadden verwacht. Van de andere kant: met het resultaat zijn we tevreden en dan vergeet je andere dingen ook snel.”

Inspectrum Nieuws 12

Gemeente Losser

Robert Middelhuis

Inspectrum gaat ons adviseren

Robert Middelhuis: “Wij hebben goede ervaringen met Inspectrum. Onze nieuwe wegbeheerder gaat nu bekijken in hoeverre we ze ook in het vervolgtraject kunnen inschakelen. In ieder geval is Inspectrum al wel gevraagd de nieuwe wegbeheerder op een aantal onderdelen in te werken

Inspectrum Nieuws 12

Miljoen euro aan SIM-aanvragen

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd
Lees meer