Over Inspectrum

Inspectrum richt zich op advies, data-collectie, inspectie en onderzoek voor het beheer van Vastgoed, Infrastructuur en de Openbare Ruimte. Inspectrum werd opgericht in 1989 en heeft ruime kennis en ervaring op dit gebied. Kenmerkend voor onze dienstverlening is kwaliteit, een pragmatische aanpak en een open communicatie. Onze opdrachtgevers kunnen er op rekenen dat wij niet zomaar aan de slag gaan. Samen met u kijken we naar uw ambities en wat de beste aanpak is om samen uw ambities te realiseren.

Onze bedrijfsmentaliteit laat zich het beste omschrijven als “no-nonsens”, inventief en innovatief. Met Inspectrum kiest u voor een partner die niet zomaar aan de slag gaat. Onze medewerkers zijn getraind om samen met u de beste aanpak voor u te kiezen en niet te gaan voor de hoogste omzet.

Om onze opdrachtgevers effectief te kunnen ondersteunen hebben wij het “Regie & Realisatie Model” ontwikkeld. Een goed doordacht model, waarmee wij u optimaal in staat stellen de verschillende aspecten van het beheer met elkaar in relatie te brengen. In dit model staat de realisatie van uw ambitie centraal.

Wij zijn er trots op dat wij voor vele woningcorporaties, vastgoedbeheerders, gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen opdrachten mogen uitvoeren en op basis van onze aanpak en kwaliteit langdurige relaties met hen hebben opgebouwd.

Klik hier voor meer informatie onze missie, visie en kernwaarden.