Samen voor meer kennis, slagkracht en efficiëntie

Inspectrum richt zich op inspecties en advies voor doelmatig beheer en verduurzaming van vastgoed, infrastructuur en openbare ruimte. Om de beste diensten te kunnen leveren, werkt Inspectrum niet alleen nauw samen met haar opdrachtgevers, maar zijn de krachten ook gebundeld met een aantal partnerbedrijven. Zowel Inspectrum als haar samenwerkingspartners hebben voor deze wederzijdse versterking gekozen om gebruik te kunnen maken van elkaars kennis, slagkracht en efficiëntie.

 

Adviezen, oplossingen en aangeboden diensten zijn altijd gestoeld zijn op de meest actuele data die voorhanden is. Er een voorsprong op het gebied van kennis, voor de klant de garantie dat er zo duurzaam mogelijk gewerkt wordt. Niet alleen het meest ecologisch verantwoord, maar ook het meest economisch verantwoord.

WAT ONZE PARTNERS ZEGGEN

Rolf Hornes
Directeur Vgib

“Door onze samenwerking met Inspectrum profiteren gemeenten van een vollediger product; ontzorging van a tot z.”

“Door een project samen aan te vliegen zijn we in staat om voor de klant zo duurzaam mogelijk te werken, met zo min mogelijk uitstoot. Dat gaat veel verder dan het op papier in orde hebben van een energielabel, we werken realistisch en praktijkgericht.”

Wouter Ris
Projectmanager Nivab
Arjen Zwiers
Directeur Vabi

“Wij luisteren naar gemeenten en werken graag samen; daarom komen we steeds weer met vernieuwende oplossingen”

“Door onze samenwerking kunnen we een integrale meerjaren planning als dienst aanbieden en daarmee gemeentes volledig ontzorgen.”

Walter Scheffers
Directeur Vastware