Samen voor een beter energielabel voor uw vastgoed


Samen met partners Vgib, Nivab, Vabi en Vastware biedt Inspectrum u ‘full service’ ondersteuning bij het doelmatig verduurzamen en onderhouden van uw gemeentelijk vastgoed. Van het opstellen van het energielabel en verduurzamingsadvies (maatwerkadvies) tot en met de realisatie van de verduurzamingsmaatregelen. Doe er nu alvast waardevolle info over op via het whitepaper ‘Met uw vastgoed naar een beter energielabel’ (gepubliceerd door Inspectrum, Vgib en Nivab). Benieuwd waarom het voor u zo belangrijk is om ‘labelkennis’ te hebben?

Kent u uw verplichtingen?
Voordat u een labelstap kunt maken, moet u verduurzamen én voldoen aan verschillende regels. Hiermee stelt het klimaatbeleid u als gemeente (gebouweigenaar en/of gebouwbeheerder) voor stevige uitdagingen. Er komt namelijk veel kijken bij het verduurzamen van gebouwen. De verplichting van het energielabel, de verduurzamingsverplichting, de informatieplicht, de EED en meer; hoe gaat u dit invullen en uitvoeren? En wat moet er allemaal nog meer gebeuren? Wat zijn uw verdere verplichtingen? Waarmee moet u rekening houden? En wie kan u hierbij helpen? Relevante vragen waarop u heldere antwoorden vindt in het whitepaper.

Welke keuzes passen bij u?
Het labelstappenproces kent een sterke onderlinge samenhang. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken, die passen in uw vastgoedstrategie. Het analyseren van verschillende scenario’s helpt u hierbij. Kies niet voor individuele maatregelen, maar combineer ze met oog voor het hoogste rendement. Zodat de maatregelen elkaar versterken op een manier die past in uw langetermijnstrategie. Het is belangrijk dat u weet hóe u dit kunt aanpakken. Want alleen dan kunt u verantwoord een volgende labelstap maken. En komt u tot een gerichte strategie voor het doelmatig verduurzamen en onderhouden van vastgoed. In het whitepaper ontdekt u alles wat u moet weten én hoe u zich kunt laten ontzorgen.

Drie aandachtsgebieden
Welke interventies stellen u in staat om uw pand te verduurzamen? In het whitepaper leest u over de drie aandachtsgebieden: bouwkundige, installatietechnische en efficiënt-technische maatregelen. Hoe beïnvloeden deze de vastgoedwaarde? De inzichten en adviezen in het whitepaper en desgewenst de ondersteuning van Inspectrum en zijn samenwerkingspartners helpen u een proportionele en passende combinatie te vinden. U bekijkt uw situatie (weer) vanuit breed perspectief, maakt weloverwogen keuzes en gaat voor de juíste labelstap. 

Wilt u het whitepaper gratis digitaal ontvangen? Meld u dan hier alvast aan!

Neem direct contact op

Met alle diensten en een gedegen aanpak is Inspectrum ervan overtuigd u als gemeente vele stappen verder te kunnen helpen. Benieuwd naar wat Inspectrum voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een afspraak met Rob de Jong.