Nóg beter voorbereid zijn op het labelproces? Ontdek Labelstap.nl

 
Speciaal voor u als eigenaar en gebouwbeheerder lanceerden Inspectrum en zijn samenwerkingspartners Vgib en Nivab onlangs de website labelstap.nl. Waarom deze website? De wetgeving verandert voortdurend, net als de technische ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Dit maakt het definiëren van ambities en het opstellen van verduurzamingsplannen er niet eenvoudiger op. Juist dit is waar het samenwerkingsverband instapt. De partners helpen u; van het opstellen van het strategisch verduurzamingsbeleid en het definiëren van realistische ambities tot en met het energielabel en de realisatie van de verduurzamingsmaatregelen.

Expertise én samenhang
Het klimaatbeleid en de daaraan gekoppelde verplichte verduurzaming van uw gebouwen, stelt u als eigenaar of beheerder voor nieuwe uitdagingen. De verduurzaming van uw gebouw kan bestaan uit tal van individuele maatregelen, maar samenhang is noodzakelijk. Er komt veel kijken bij het verduurzamen van gebouwen. Een gerichte strategie stelt u in staat om verantwoord een volgende labelstap te maken. Inspectrum, Nivab en Vgib adviseren en ondersteunen vastgoedeigenaren en -beheerders bij het maken van een labelstap. Elk vanuit hun eigen expertise.

Neem direct contact op

 

Met alle diensten en een gedegen aanpak is Inspectrum ervan overtuigd u als gemeente vele stappen verder te kunnen helpen. Benieuwd naar wat Inspectrum voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een afspraak met Rob de Jong.