Nooit meer zorgen over uw vastgoedbeheer- en verduurzaming

Vastgoedbeheer en -verduurzaming: Draagt u die last op uw schouders? Of besteedt u het uit?

De verduurzaming en het doelmatig onderhoud van vastgoed staan bij gemeenten flink onder druk. Dit komt onder andere door de uitstroom van personeel en de krapte op de arbeidsmarkt. De werkdruk neemt ook voortdurend toe, door regelgeving die regelmatig wordt aangepast of uitgebreid. Het maakt doelmatig onderhoud en verduurzaming tot een fikse uitdaging. Kiest u voor de diensten van Inspectrum, dan wordt uw gemeente volledig en vakkundig ontzorgd. Inspectrum gaat niet voor de oplossing met de hoogste omzet, maar voor de beste oplossing.


Onderhoud en verduurzaming in vakkundige handen

Inspectrum biedt een doeltreffend pakket aan diensten, waar u werkelijk verder mee komt. U wordt ondersteund bij een aantal, of zelfs alle, onderdelen van uw werk. Zo heeft u er weinig of geen omkijken meer naar. De afgelopen jaren zijn sommige diensten geoptimaliseerd en hebben de diensten zich bewezen bij verschillende gemeenten. Ook úw vastgoedonderhoud en -verduurzaming zijn bij Inspectrum in vertrouwde handen.

Laat dit maar over aan Inspectrum:

  • Het opzetten van het strategisch vastgoedplan
  • Het in kaart brengen van de informatiebehoefte
  • Het opstellen van MJOP’s op basis van de NEN 2767-conditiemeting
  • Het opstellen van energielabels en verduurzamingsscenario’s
  • Het invullen en bijhouden van de informatieplicht (RVO)
  • Het opstellen van meerjaren-inspectieplannen 
  • Het permanent bijhouden van uw data volgens de ABC-norm

Samen duurzaam aan de slag
Inspectrum bekijkt samen met u welke ambities u wilt realiseren en op welke gebieden u graag ondersteuning wilt. Vervolgens ontvangt u een doelgericht plan, voor meerdere jaren. Inspectrum doet niet aan ‘hit and run’, maar stelt een helder plan op, vanuit een langetermijnvisie. Uw ambitie is ook de ambitie van Inspectrum, en samen met Inspectrum als uw betrouwbare partner, kunt u die ambitie verwezenlijken. Door meerdere jaren samen