Werken bij Inspectrum

Kom ook werken in een organisatie,
waar jij het verschil kan maken!

Werken bij

Inspectrum is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun vak verstaan of die dat vak graag willen leren. Belangrijk is enthousiasme, een positieve instelling en een gezonde dosis ambitie. Inspectrum kijkt naar je cv, maar in alle eerlijkheid; Inspectrum kijkt liever naar jou: wie je bent, waar je voor staat en of je bij ons past.

 

Inspectrum: gepassioneerd, betrouwbaar en betrokken

Een opleiding volgen en gelijk met plezier aan het werk?

Inspectrum pakt het pragmatisch aan. Werken en leren wordt gecombineerd. Daarnaast moet werken bij Inspectrum ook leuk zijn. Als je plezier hebt in je werk, zijn motivatie en succes eigenlijk vanzelfsprekend het resultaat.

Bel ons of kom eens een dagje meelopen om te kijken of een job bij Inspectrum iets voor jou is.

Inspecteur Vastgoed & Duurzaamheid

32-40 UUR

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan de verduurzaming van het vastgoed in Nederland en een steentje bij te dragen aan de oplossing van de klimaatcrisis? Kom dan bij Inspectrum werken. Met een team van zo’n 30 professionals werken wij mee aan de verduurzaming van het vastgoed in ons land. Dagelijks zijn wij in de weer voor woningcorporaties en gemeenten om duurzame onderhoudsplanningen en energielabels te maken.

Spreekt jou dit aan, ben jij in staat zelfstandig en gestructureerd te werken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, kom dan eens met ons praten. Of loop een dagje met één van onze inspecteurs mee om een goed beeld te krijgen. Enige kennis en affiniteit met bouwkunde is wenselijk. Inspectrum zorgt ervoor dat je opgeleid, gecertificeerd en een echte professional wordt.

Inspecteur infra & openbare ruimte

32-40 UUR

Wil jij bijdragen aan een veilige en duurzame infrastructuur en openbare ruimte en wil jij opgeleid worden tot een professionele inspecteur? Kom dan bij Inspectrum werken. Met een team van zo’n 30 professionals werken wij dagelijks aan de veiligheid en kwaliteit van onze woon- en leefomgeving. Dag in dag uit zijn wij in de weer voor gemeenten en provincies om hun infrastructuur en openbare ruimte te inspecteren, zodat deze goed onderhouden kan worden.

Wil jij zelfstandig werken, ben je niet bang om door het hele land onderweg te zijn en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, kom dan eens met ons praten. Of loop een dagje met één van onze inspecteurs mee om een goed beeld te krijgen. Inspectrum zorgt ervoor dat je goed opgeleid, gecertificeerd en een echte professional wordt.

Direct solliciteren!