Gemeentelijk Vastgoed

Vraag nu uw gratis data-analyse t.w.v. €1500,- aan!

Is de verduurzaming van uw gemeentelijk vastgoed haalbaar, betaalbaar en financierbaar? 

Vanuit het klimaatakkoord is de ambitie uitgesproken om het maatschappelijk vastgoed in 2050 CO2-arm te hebben. Om dit te realiseren doorloopt u verschillende stappen, waarbij stap 1 het formuleren van de duurzame ambitie is van uw gemeente. Is deze bij u helder? Dan helpt Inspectrum graag verder bij het waarmaken van uw ambities.

 

Heldere en haalbare meerjarenplanning

Ons team van deskundigen staat klaar om samen met u een heldere en haalbare meerjarenplanning en kostenoverzicht te creëren, zodat u met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt. En zodat u uw gemeente kan overtuigen van de noodzaak van de juiste onderhouds- en duurzaamheidswerkzaamheden.

Met meer dan 35 jaar ervaring en diepgaande kennis van wettelijke verplichtingen zoals het energielabel, informatieverplichtingen en de Energie-Efficiëntie Richtlijn (EED), zorgen wij ervoor dat u volledig voldoet aan alle normen.

Zij gingen u voor 

Gemeentes door heel Nederland vertrouwen op Inspectrum voor hun onderhouds- en verduurzamingsprojecten. Zo ook gemeente Pijnacker-Nootdorp:

“Om de energielabels van onze gemeentelijke gebouwen in kaart te brengen en ze te
optimaliseren tot minimaal label C, zijn we een samenwerking aangegaan met Inspectrum. Dit heb ik als prettig en efficiënt ervaren. Belangrijk hierbij is de filosofie dat de regels geen doel op zich zijn, maar een middel om bepaalde resultaten te bereiken. Dat maakt dat met Inspectrum snel resultaten worden bereikt.”

Rinus Gerritsjans
Vastgoedbeheerder Pijnacker-Nootdorp

Gratis data-analyse

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? Vraag een gratis data-analyse aan, en ontvang:

Analyse: Een diepgaande blik op al uw vastgoeddata en EPA-labels.
Adviesgesprek: Op maat gemaakte oplossingen specifiek voor uw gemeente.
Uitgebreid Plan van Aanpak: Een helder overzicht van hoe u uw duurzaamheidsambities kunt realiseren.

Mis deze kans niet om kosteloos inzicht te krijgen in de onderhouds- en verduurzamingspotentie van uw gemeentelijk vastgoed.

Begin vandaag met het plannen van uw verduurzamingstraject door een gratis data-analyse aan te vragen. Samen zorgen we ervoor dat uw gemeentelijk vastgoed klaar is voor de toekomst.

Vul hieronder uw gegevens in of neem contact op met Rob de Jong via: 06 45 67 43 51 / R.Jong@Inspectrum.nl