Tom Coenders

Inspecteur/adviseur  Infra en Openbare Ruimte

Mijn naam is Tom Coenders en ik ben bij Inspectrum in dienst sinds juni 2019. Dit in de rol van inspecteur infra en in de rol van adviseur.

De stap genomen omdat ik met mijn gemeente achtergrond weer een andere kant wilde bekijken en dit ook een waardevolle aanvulling vind op mijn ervaring en kennis.

Inspectrum houdt zich veelal bezig met inspecties en dataverwerking van de Infrastructuur en  Openbare Ruimte en wat er daarbij nog verder betrokken is.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het buiten inspecteren van de Infrastructuur en Openbare Ruimte en ook bijvoorbeeld het op orde brengen van een beheersysteem van een gemeente in de rol van adviseur.

Het werken bij Inspectrum bied je een baan waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Dit laatste moet je zo zien, dat je je tijd veelal zelf kunt indelen om je werk te doen.

Inspectrum biedt je een mogelijkheid om van je zelf een allrounder te maken of meer een specialist…dit is net waar je ambities liggen en wat je voor het bedrijf wil gaan betekenen.

Ik ben zelf iemand die ook graag het onbekende instapt om dingen te doen die we normaal niet standaard doen…..nieuwe kansen voor het bedrijf  en goed voor je ontwikkeling.

Verder wordt je goed geholpen als je bij Inspectrum komt werken, er zijn collega’s die je bij het stellen van vragen echt zullen helpen!… we hebben zelfs een whatsappgroep!

Verder een leuk team waarbij er ook zeker tijd is voor grappen en grollen.

Ik heb een andere vraag