Ad van Doorn

Senior Inspecteur Infra en Openbare Ruimte

Ik ben Ad van Doorn, 55 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Fanatiek vliegvisser, basketballer en hardloper.

Alweer vanaf 1987 werkzaam bij Inspectrum als Inspecteur en met veel plezier kan ik wel zeggen.

Toen Inspectrum net begon was ik er al bij, toen heette het nog ING (Inventarisatie Nederlandse Gebouwde omgeving) en destijds nog een dochter van De Heidemij (Arcadis).

Ik ben begonnen als uitzendkracht om winkelvloeroppervlakken in te meten, maar al snel kwam het giga project KWR (Kwalitatieve Woning Registratie). Daar waren veel mensen voor nodig. Al snel kwamen er veel collega’s bij om de kwaliteit van woningen in Nederland voor het rijk in kaart te brengen.

Daarna en tussendoor ingezet voor landmeten, rioolinspecties, inventarisatie en inspectie van wegen, verkeersborden, straatmeubilair, wegbelijning, geleiderail en kunstwerken.

Mensen vragen mij vaak “hoe hou je het al meer dan 30 jaar vol? ”

De veelzijdigheid in disciplines maakt het werken bij Inspectrum leuk en uitdagend, maar wat pas echt motiveerd is zijn de collega’s. Ze zullen je met raad en daad altijd bijstaan, ook de mensen op kantoor en de directeur, waar je even je frustraties bij kwijt kan, maar waar je ook mee kan lachen. Ook al zie je je collega’s niet zo vaak, de telefoon en Whatsapp gebruik je regelmatig voor serieuze zaken maar ook voor de lol.

Om het vol te houden moet je niet bang zijn voor regen, kou, sneeuw en hitte. Maar ook niet voor goed bedoelde feedback die je geheid zult krijgen.

Je hebt zelfdiscipline nodig want je bent vaak alleen op de klus. Maar over het algemeen kom je moe maar met een smile weer thuis omdat je weer het beste ervan gemaakt hebt die dag en weer een top product aanleverd aan de klant. Die is dan ook weer blij en zo is het cirkeltje rond.

Zie je snel!

Ik heb een andere vraag