Aanbesteding en Projectbegeleiding

Voor uw vastgoedportefeuille bent u opzoek naar de optimale balans tussen kwaliteit en financiën. Immers zoekt de opdrachtgever in een aanbesteding naar een geschikte opdrachtnemer. De één heeft iets wat de ander wil hebben en andersom.

Onze adviseurs kunnen u ondersteunen bij de geplande werkzaamheden die voortkomen uit het meerjarenonderhoudsplan. Inspectrum kan het gehele traject van A tot Z voor u verzorgen. Denk hierbij aan het afstemmen van jaarplannen, het selecteren van onderhoudsbedrijven, het opstellen van werkomschrijvingen of op het gebied van begeleiding en directievoering/toezicht.

Heeft u advies nodig bij het opstellen van een aanbesteding en/of uitvoeren projectbegeleiding? Wij leveren praktisch advies zowel bouw- als installatietechnisch. Voor vastgoed gerelateerd aan woningen en utiliteitsgebouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde vastgoedmanagers.

Beheer op afstand

Data en vastgoedsystemen zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Als vastgoedorganisatie zijn ze nodig om op diverse niveaus keuzes te kunnen maken. Ze geven een beheerder, een manager, een beleidsadviseur of een wethouder inzicht in hun vastgoedportefeuille.

Inspectrum heeft de oplossing zodat u altijd actuele gebouwinformatie bij de hand heeft. Van gepland onderhoud tot storingen en contracten.

Via ‘’Beheer op Afstand’’ kunt u online uw vastgoedportefeuille raadplegen. Wij werken nauw samen met Plandatis, producent van het softwarepakket O-Prognose. Via Inspectrum kunt u een licentie afnemen waarin wij voor u de data (MJOP’s) beheren en muteren. Als opdrachtgever kunt de portefeuille inzien en rapportages generen. Het stelt ons in staat om de aanwezige data up-to-date te houden, dit in tegenstelling tot de pdf en Excel rapporten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde (data) adviseurs.

Subsidiemogelijkheden

Ons land staat vol met cultureel erfgoed. Als maatschappij zijnde maken we hier dan ook dankbaar gebruik van. De (onderhouds)kosten die deze prachtige objecten met zich meebrengen drukken veelal op de totale begroting. Gelukkig kunt u via de Rijksoverheid en/of Provincie gebruiken maken van diverse subsidiemogelijkheden.

Inspectrum is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken en benutten van subsidies, met name voor monumentaal erfgoed. Hieronder vindt u een overzicht met de meest relevante subsidiemogelijkheden.

Subsidie voor planmatig / regulier onderhoud van (rijks en/of gemeentelijke) monumenten:
– Subsidie Instandhouding Monumenten (Sim)
– Provinciale subsidieregelingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde (monumenten) adviseurs.

Ik heb een andere vraag