Header

Vul de Beheercheck in en wordt snel veel wijzer!

Wij bieden u vier gratis consultancy-uren aan

Tal van gemeenten hebben positief gereageerd op de recent door Inspectrum gelanceerde Beheercheck Gemeentelijke Gebouwen. Met de check kan snel een globaal inzicht worden verkregen in het verbeter- en bespaarpotentieel van gebouwen. Besparingen die kunnen oplopen tot wel 20%!

10 tot 12 minuten

De Beheercheck nog niet ingevuld? Doe dat dan alsnog. Klik hier en u kunt gelijk beginnen. Het invullen kost u slechts 10 tot 12 minuten. Wat het resultaat ook is, u wordt er altijd wijzer van!

Het invullen van de check is een unieke mogelijkheid om van een gespecialiseerd bedrijf als Inspectrum advies te krijgen op het gebied van duurzaam onderhoud en beheer. Bovendien heeft u na het invullen van de Beheercheck recht op vier gratis adviesuren. Met Inspectrum wordt vastgoedbeheer duurzaam beheer!

Nieuwe Modellen

De Beheercheck is gekoppeld aan twee nieuwe onderhouds- en beheermodellen van Inspectrum: het DataAnalyseModel en het DuurzaamBeheerModel. Slimme, efficiënte en effectieve oplossingen, waarmee wordt ingespeeld op de nieuwe realiteit. Hierin staan duurzaam onderhoud en beheer centraal.

Mark Straver, de accountmanager van Inspectrum, coördineert het lopende project. "De eerste gemeenten hebben de Beheercheck inmiddels ingevuld. Daarnaast hebben we telefonisch en via email de nodige vragen gekregen, waaruit blijkt dat onderhoud en beheer een actueel thema is bij veel gemeenten. Dat verbaast ons uiteraard niet. Het is niet toevallig dat we juist nu, in een tijd waarin verder bezuinigd moet worden, met oplossingen komen voor duurzaam onderhoud en beheer."

Gratis consultancy-uren

De gemeenten waarmee Mark Straver in contact is, blijken ook sterk geïnteresseerd in de vier gratis consultancy-uren die Inspectrum aanbiedt in het verlengde van de Beheercheck. Uren die gemeenten naar eigen wens kunnen benutten, mits de vragen zijn toegespitst op het lokale vastgoedbeheer.

Mark Straver: "Natuurlijk hopen wij na de fase met de check en de adviesuren een rol te kunnen spelen in het verdere onderhouds- en beheertraject, maar een voorwaarde is dat niet. We begrijpen heel goed dat gemeenten deze mogelijkheid aangrijpen om snel meer inzicht te krijgen in hun specifieke situatie."

Dat met de nieuwe instrumenten van Inspectrum een flinke besparing kan worden gerealiseerd op het onderhoud en beheer van gebouwen, heeft alles te maken met de dwarsverbanden die worden gelegd tussen vier beleids- en beheerterreinen: onderhoud, gezondheid, energie en veiligheid. Juist door het maken van verbindingen zijn kostenbesparingen mogelijk tot 20%.

Vul de Beheercheck in!

Vul de Beheercheck dus in en maak gebruik van de mogelijkheid om gratis advies te krijgen over duurzaam onderhoud en beheer. Meer weten over de nieuwe modellen en/of de Beheercheck? Neem dan contact op met;

Wilfried van Amerongen, telefoon 026 384 0560 of 06 4567 4344, email w.amerongen@inspectrum.nl

 

 

Beter beheer begint met betrouwbare informatie

Bij Inspectrum zijn we experts in het verzamelen van waardevolle data. We inspecteren en inventariseren vastgoed, infrastructuur, groen & openbare ruimte en dat doen we graag en goed. De gegevens die we verzamelen zijn echter maar een middel. Waar het om gaat is dat onze inspanningen bijdragen aan uw besparingen óf ... Meer over Inspectrum

Miljoen euro aan SIM-aanvragen

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd
Lees meer
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwik-
kelingen en acties. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze laatste nieuwsbrief