Header

Vier gratis en vrijblijvende consultancy-uren.

Beheercheck Gemeentelijke gebouwen

Als verantwoordelijke voor gemeentelijk vastgoed wordt u geconfronteerd met bezuinigingen en steeds krapper wordende budgetten. Tegelijk wordt u uitgedaagd om uw beheer te verduurzamen. Hoewel dat in eerste instantie met elkaar op gespannen voet lijkt te staan, dwingt het u (en ons) om goed na te denken over hoe doelstellingen op het gebied van vastgoedbeheer en -onderhoud gehaald kunnen worden. U zult daar met de nodige creativiteit over moeten nadenken en nieuwe innovatieve werkwijzen niet moeten schuwen. Zodat bezuinigen en duurzaam vastgoedbeheer samen kunnen optrekken.

Twee modellen

Inspectrum heeft twee modellen ontwikkeld waarmee u uw vastgoedbeheer en vastgoedonderhoud met krappere budgetten efficiënter en mogelijk zelfs effectiever kunt uitvoeren. Oftewel: met minder geld beter werk verrichten. Besparingen van 10 tot 20% behoren zeker tot de mogelijkheden.

  • Het DataAnalyseModel brengt uw databezit in kaart, beoordeelt de actualiteit en de volledigheid en taxeert de bruikbaarheid voor andere doeleinden binnen de beheerfunctie.
  • Het DuurzaamBeheerModel legt binnen uw beheerplanning relevante verbindingen tussen te ondernemen acties en de aandachtsgebieden onderhoud, energie, gezondheid en veiligheid.

Verbeter- en bespaarpotentieel.

Om globaal zicht te krijgen op het verbeter- en bespaarpotentieel in uw specifieke situatie, bieden wij u de mogelijkheid online de Beheercheck Gemeentelijke Gebouwen in te vullen. Dat kost u hooguit 10 tot 12 minuten en zal u mogelijk een verrassend resultaat opleveren.

Maar daar laten we het niet bij. De uitkomst van een check is mooi, maar wat nu?

Vier gratis en vrijblijvende consultancy-uren.

Inspectrum biedt u na het invullen van de beheercheck vier gratis en vrijblijvende consultancy-uren aan. Die uren mag u naar eigen wens benutten, als het maar gaat over het vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u weten hoe u de modellen kunt inzetten, wat nuttige data zijn, hoe u uw informatiebehoefte vaststelt? En ook: hoe u mogelijk meerjarig veel euro’s kunt besparen? De adviesuren zijn gratis en vrijblijvend, we herhalen het graag nog een keer. U kunt dit aanbod niet laten lopen.

Dus:

  • Doe de Beheercheck Gemeentelijke Gebouwen op:/beheercheck/
  • Krijg snel zicht op uw situatie en eventueel verbeter- en bespaarpotentieel en
  • Profiteer van vier gratis en vrijblijvende consultancy-uren met een specialist van Inspectrum.
Beter beheer begint met betrouwbare informatie

Bij Inspectrum zijn we experts in het verzamelen van waardevolle data. We inspecteren en inventariseren vastgoed, infrastructuur, groen & openbare ruimte en dat doen we graag en goed. De gegevens die we verzamelen zijn echter maar een middel. Waar het om gaat is dat onze inspanningen bijdragen aan uw besparingen óf ... Meer over Inspectrum

Miljoen euro aan SIM-aanvragen

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd
Lees meer
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwik-
kelingen en acties. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze laatste nieuwsbrief