Header

Nader voorschrift EPA zorgt voor verschuivingen, maar welke ?

Vanaf 1 januari 2015 gaat het “Nader Voorschrift voor Energielabels” van kracht. Het Nader Voorschrift gaat voor u als corporatie een behoorlijke impact hebben.

 

Zo wordt onder andere een uitgebreidere methode voorgeschreven die niet meer leidt tot een EPA-Label maar tot een “Energie Index” (EI). De EI gaat impact hebben op waardering van uw woningvoorraad conform het WoningWaarderingSysteem. En dit is slechts één van de vele wijzigingen voor u als woningcorporatie.


Woningcorporaties worstelen door de aangekondigde wijzigingen met veel vragen. Wat gaat er veranderen, wat zijn de consequenties, wat wordt er van ons verwacht?
Om op die vragen antwoord te geven, gaan wij u met regelmaat informeren over de stand van zaken. Daarnaast bieden wij u een aantal mogelijkheden om bekend te raken met de wijzigingen en de gevolgen van het “Nader Voorschrift”, waaronder:

  • Kosteloos persoonlijk gesprek met één van onze deskundigen
  • Kennisbijeenkomst op 14 oktober 2014 in Utrecht
  • Impactscan op uw woningvoorraad (wat betekent het “Nader Voorschrift” voor mijn voorraad)

Wilt u meer informatie over de “impactscan” of u wilt een afspraak met onze deskundigen, neem dan contact met ons op. Dit kan door middel van het contactformulier op onze site (www.inspectrum.nl), door te bellen met Leon de Boer (06-4567 4333) of contact op te nemen met ons kantoor (026-3840 560)
 
Inschrijven voor de kennisbijeenkomst op 14 oktober kan via onze website (zie www.inspectrum.nl bij “workshops”).
 
Voor meer informatie over “Nader Voorschrift” kunt u de site van ISSO bezoeken: www.isso.nl