Header

Heeft u de BRIM subsidie al aangevraagd?

Heeft u één of meer rijksmonumenten in beheer? Dan kunt u voor het planmatig onderhoud “instandhoudingssubsidie” aanvragen. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten voor het reguliere onderhoud van het rijksmonument. De overheid stimuleert met deze subsidie het planmatig onderhoud van het monument.

 

Inspectrum kan voor u de noodzakelijke inspectie uitvoeren en de benodigde meerjaren onderhoudsplanning opstellen. Vervolgens stellen wij het vereiste begrotingsmodel op en vragen de subsidie voor u aan. Een aantal gemeenten waarvoor wij de aanvraag succesvol hebben ingediend gingen u reeds voor.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden tot subsidie of overweegt u de onderhoudsbegroting en de subsidieaanvraag door Inspectrum te laten opstellen, neem dan contact op met:
Wilfried van Amerongen of Angelique van Dijk. U kunt hen bereiken op het telefoonnummer 026 – 38 40 560 of op het e-mailadres a.dijk@inspectrum.nl

 

Beter beheer begint met betrouwbare informatie

Bij Inspectrum zijn we experts in het verzamelen van waardevolle data. We inspecteren en inventariseren vastgoed, infrastructuur, groen & openbare ruimte en dat doen we graag en goed. De gegevens die we verzamelen zijn echter maar een middel. Waar het om gaat is dat onze inspanningen bijdragen aan uw besparingen óf ... Meer over Inspectrum

Miljoen euro aan SIM-aanvragen

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd

Bijna 1 miljoen euro instandhoudingssubsidie voor rijksmonumenten aangevraagd
Lees meer
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwik-
kelingen en acties. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Bekijk onze laatste nieuwsbrief