Header

A-Quin, Plandatis en Inspectrum bundelen krachten

 

Bent u verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van infrastructurele kunstwerken? Dan hebben we goed nieuws voor u. De bedrijven A-Quin, Plandatis en Inspectrum bundelen hun krachten en gaan u helpen uw beheer- en onderhoudsprocessen effectiever en efficiënter in te richten. Daarmee kunt u tegen fors lagere kosten uw zorgplicht voor kwaliteit en gebruik van de kunstwerken waarmaken.

A-Quin, Plandatis en Inspectrum zijn in hun vakgebied allen (kwaliteits)marktleider en de beste partij om mee te werken. A-Quin is een adviesbureau voor kunstwerken en gespecialiseerd in het inspecteren van complexe kunstwerken als sluizen en gemalen. Inspectrum is een inspectiebureau voor – onder andere – kunstwerken en heeft zeer veel expertise en ervaring in huis. Plandatis levert met het pakket O-Prognose moderne beheersoftware die geheel geënt is op de NEN 2767-4 norm.

Over twee weken onthullen wij hoe onze samenwerking er precies uitziet en hoe dat u, beheerder van infrastructurele kunstwerken, kan helpen bij een beter, effectievere en efficiënter beheer. Houd dus uw mailbox in de gaten!

Bent u nieuwsgierig geworden en kunt u niet wachten? Neem dan nu vast contact op met Martijn Buitenhuis, 026-3840560 of 06-45674341. We vertellen u er graag meer over.